Starters

Advies voor startende MKB-ondernemers in de regio Breda – Etten-leur

Er komt behoorlijk wat kijken bij het starten van een nieuwe onderneming. Of je nu direct van school komt, eerst in loondienst hebt gewerkt, een WW-uitkering hebt of zelfstandige in bijberoep wordt maakt niet uit. Je moet je zaken goed voor elkaar hebben, want het succes van je onderneming valt of staat met een stevig financieel en administratief fundament. Zeker wanneer je als starter een bestaande zaak wilt overnemen.

Sparring Partner

Kryptos wil graag je sparring partner zijn. Laat je plannen op ons los en we geven een objectief, onderbouwd en duidelijk advies. Heb je administratieve vragen of heb je hulp nodig bij het opzetten van een goed ondernemingsplan? We zijn er voor je! We helpen je een goed beeld te vormen van wat er op je af komt als startend ondernemer en van de risico’s waarmee je geconfronteerd kunt worden.

Fiscale Voordelen

En wat te denken van de fiscale aspecten? Die wil je zéker goed in kaart hebben, voor je begint! Belasting betalen hoort er nu eenmaal bij, maar voor startende ondernemers zijn er veel fiscale voordelen en daar kun je beter optimaal gebruik van maken. Je aanloopkosten zijn meestal al hoog genoeg, dus ook op dit vlak helpt Kryptos je graag op weg. En daarbij pluk je natuurlijk de vruchten van de ervaring die we in de loop der jaren met andere starters hebben opgedaan.

En de kosten…

En voor je de conclusie trekt dat zoiets waarschijnlijk weer extra kosten met zich meebrengt… Bij starters zijn wij niet op de penning. Als heen ander weten we wat het kost om een onderneming te starten en we houden onze kosten voor jou als starter graag zo laag mogelijk. Tenslotte zijn wij er ook bij gebaat dat je zaak gaat draaien en dat we daar op langere termijn bij betrokken blijven.

Administratiekantoor Kryptos

Dus heb je vragen of ideeën? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met ons! We zijn benieuwd naar je plannen!